Happy Holiday . ? Ini Bukan Happy Holiday .

Aku rasa aku dah boleh tarik nafas panjang panjang dh sekarang . haritu nak tarik nafas panjang panjang pun tak boleh maklumlah nak tarik nafas pun tersekat2 asyik fikirkan exam je . Cerita pasal exam , hihi Pertengahan Tahun ni aku hanya target 2A je almaklumlah aku bukan mcm korang semua dan aku tak lah berusaha sangat exam kali ni . baca buku pukul 8 malam , pukul 9.30 malam aku dah tutup buku . 2A hmm aku target dekat Sejarah dengan Agama Islam je . Kemahiran Al-Quran , Bahasa Arab , BM , BI , Geografi , Mathematics , Sains , Kh aku tak target ler sebab semuanya susah susah . bile tanya kawan2 yang lain susah ke senang , dorang cakap senang kalau bace buku susah kalau tak baca  . hihi . 
Semalam habis exam Geografi dalam kpale otak dah fikir ape rncngn time cuti . bila tanya ibu , ibu cakap "rasanya tk pergi mana mana . kakak tak balik." hancur luluh hatiku . hmm tpi x pe . duduk rumah pun walaupun tak best tapi dapat putihkan muka . huhu . semalam pergi makan makan sebab Mira nak pindah . hmm , walaupun sebnrnye aku dengan Mira baru sebulan dua kenal , rapat tpi rasa dah mcm kenal lama . best gilaa kawan dengn Mira . lepastu kiteorg main tepung sampai ade yang merajuk rajuk . hehe hye fatin *lambai tangan* .
 cepat teka yang mane aku . haha . yang pink2 tu la . ni baru lepas bebaling tepung .
gambar ni tk berape jelas . 

sebenarnye banyak lagi gmbr . tpi aku mlas nak upload . ni pun ambik dri Mira . ok dah . msuk dekt topik cuti tadi. aku rasa cuti kali ni akan jadi cuti paling bosan dripade cuti sebelum ni . malam tdi terfikir jugak kenapa lain je rase cuti ni . tidur pun awal . pukul 2 dah tidur . selalu cuti pukul 8 pagi bru tidur pukul 12 tengahari bru bangun . dan .........dan .............dan aku teringat dekat Niel . patut rasa lain mcm sebab selalunye bbm dengn dia sampai pagi . sape tidur dulu dia kalah lepastu kena diactive facebook beberapa hari . dan berapa bulan tak dengar cerita pasal Niel . berape kali aku dah tulis dekt chat box blog dye tpi msih sunyi . nak contact kat twitter dye tak de twitter . dekat facebook pulak , sekrg aku dah takde facebook . dekat fhone hihi walaupun dh lame kwn tpi kami tetap tak de number antara satu sama lain . nak bbm pun dye dah pakai android sekrg . aku punya blackberry pun bgi kt abg jelah biasalah sebenrnye aku guna bb tu nak bbm dengn dye je so bile dye dah tkde aku bgi jelah abg guna . guna bb , topup bis semua buat hbis duit tpi x bbm ape semua nak buat ape . dan aku rasa menyesal sebab repair bb ni last year kalau aku thu mcm ni jadi . hmm . dan yang terakhir Happy Holiday to semua bloggers . 

3 comments:

syahirah said...

happy holiday :)
homework jgn lupa buat...kehkehkeh

NUR SABRINA FIRZANAH said...

dah lama saya tak main tepung :)

CiK FizA said...

niel kpop ke ek? hee. sebok je nak tau ! chill ok ! :)

Btw, hepy holiday ya ! don't noty2 ok ! enjoy ur holiday :DD